Drop odeće, obuće i aksesoara samo što nije!

PUMA x FINAL FANTASY XIV Online saradnja je pažljivo dizajnirana za ljubitelje sportske odeće i igrače. Dvostruki tematski pristup “tamnog” i “svetlog”, koji su konstantno prisutni u svetu FINAL FANTASY XIV Online, bio je glavna inspiracija za ovu kolekciju. Obuća, odeća i dodaci su deo asortimana koji prikazuje ikoničke grafike, umetnička dela, likove i boje iz bogatog i živahnog okruženja FINAL FANTASY XIV Online-a. U asortimanu odeće se nalaze majice, duksevi i donji delovi, dok su patike, uključujući PUMA slipstream i RS-X, deo ponude obuće. Takođe, tu su i rančevi i šeširi koji zaokružuju kategoriju dodataka za ovu saradnju.

Konačno, PUMA-ina saradnja sa FINAL FANTASY XIV Online dokazuje globalni sportski brend nastoji da oduševi svet igara svojom linijom sportske odeće. Njegova kontinuirana podrška igrama predstavlja presudan trenutak za brend da postane deo rastućeg i neprestano evoluirajućeg kulturnog fenomena.

Sa nadolazećom 10-godišnjicom od izlaska MMO-a, nikada nije bio bolji trenutak za nove igrače da započnu svoje avanture u FINAL FANTASY XIV Online sagi. Free Trial igrači mogu uživati u stotinama sati nagrađivanog igranja i doživljaja priča bez ograničenja vremena igre. Više informacija možete pronaći na: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial.

Pogledajte slike ispod za pregled nadolazeće kolekcije PUMA x FINAL FANTASY XIV Online. Komadi su sada dostupni na odabranim tržištima širom sveta, dok će se američki i evropski lansirati 25. marta. Takođe možete pregledati saradnju na PUMA.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *