Zvanične slike Nike Air Max 1 CO.JP “Michigan”:

Nakon nedavne proslave 35. godišnjice, Nike Air Max 1 spreman je za primanje nove verzije CO.JP modela. Serija CO.JP označava “Concept Japan” i odnosi se na deo URL adrese korišćen za Nike-ovu veb stranicu u Japanu u prošlosti.

Specijalno dizajniran za žene, Nike Air Max 1 CO.JP “Michigan” kombinuje “Midnight Navy/Varsity Maize/Natural” boje. Izrađen od kvalitetnih materijala, gornji deo patike je tamno plave boje sa naglašenim prekrivačima u žutoj boji koji imaju utisnutu kožu krokodila i zmije. Dodatni detalji uključuju najlon jezik, kožne postave, okove za pertle i pertle koje se slažu sa bojom patike.

Osim uobičajenog Swoosh logotipa na sredini cipele, brendiranje uključuje mini Swoosh logotipe, etikete na jeziku, otiske uložaka i “NIKE AIR” utisnuto na zadnjem delu cipele. Cipele dobijaju na elevaciji pomoću belih Air-assisted srednjih đonova i žutih gumiranih đonova.

Cena Nike Air Max 1 CO.JP “Michigan” ženskog modela je 160 američkih dolara, a očekuje se da će biti pušten u prodaju 14. aprila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *